Εφαρμοσμένων Τεχνών - Σχεδιασμός Επίπλων και Ξύλινων Κατασκευών

 

Πολυαγαπημένοι μας γονείς και παιδιά,

Είναι με μεγάλη συγκίνηση που επικοινωνούμε μαζί σας. Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά, γεροί και δυνατοί. Σας σκεφτόμαστε όλους και τον καθένα ξεχωριστά. Σκεφτόμαστε τις μανούλες, που δεν είχαν που να αφήσουν τα παιδιά τους, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας που ήταν άρρωστοι, αυτούς που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες, τους γονείς μας τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και νοσηλεύτριες κι όλα τα λατρεμένα μας παιδάκια. Προσευχόμαστε να είστε ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.

ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!!!!

Είμαστε σίγουροι ότι ο Θεός θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε και αυτή τη δοκιμασία, φτάνει να πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα και να προφυλαχθούμε στο μέτρο του δυνατού που μπορεί ο καθένας μας.

Λόγω των καταστάσεων, δίνεται σε κάποιους από μας τώρα η ευκαιρία να περάσουμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, χρόνο με την οικογένειά μας, αλλά και να αφιερώσουμε ακόμη περισσότερο χρόνο στα παιδιά μας.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!! ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΡΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!! Πείτε σας παρακαλούμε στα παιδάκια μας ότι τα αγαπούμε πάρα πολύ, ότι μας λείπουν, κι ότι τα λατρεύουμε!! Πείτε τους ακόμη ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να θυμούνται να πλένουν συχνά τα χέρια τους με σαπούνι και νερό.

Σας ευχαριστούμε πολύ,

Να προσέχετε όλοι

Ο Θεός μαζί μας 

 

Δραστηριότητες 1

Δραστηριότητες 2

Δραστηριότητες 3 - Πασχαλινές